En Son Yayınlananlar:

30 Haziran 2013 Pazar

Mr. Brooks


Yıl: 2007
Ülke: Abd
Yönetmen: Bruce A. Evans
 Senaryo: Bruce A. Evans, Raynold Gideon
 Türler: Gizem, Gerilim, Psikolojik
 Oyuncular:
Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, Danielle Panabaker, William Hurt
IMDb: 7.3/10
 
 Seri Katiller ve Sinemadaki Yansımaları [bknz.] isimli kapsamlı incelememizin içinde var olan bazı film tanıtımlarını ayrıca yayınlıyoruz. İncelemenin içinde sadece tanıtılar ve esinlenilen seri katil profilleri varken, burada filmi izleme şansınız da olacak..

Sevecen ve ailesine düşkün bir yapısı olan Earl Brooks, aynı zamanda başarılı da bir ticaret adamıdır. Dışarıdan bakıldığında oldukça düzgün ve sıradan bir görüntü veren Brooks'un yaşamı, aslında sadece kendisinin bildiği büyük bir karanlığa sahiptir. 


İçinde ikinci bir kişilik barındıran Brooks, öldürmeye bağımlıdır. Bu korkunç özelliğinin farkında olarak mücadele etmeye çalışırken ikinci kişiliği Marshall, bu mücadeleleri boşa çıkarırcasına tüm varlığıyla yerinde durmaktadır. Üstelik ölümle beslenen varoluşundan son derece memnun, yeni planlar geliştirmektedir.




Bu arada Brooks'un kızı da okuldan eve dönmüştür ve garip davranışlar sergilemektedir. Bir süre sonra kızın okulunda bir cinayet işlendiği öğrenilir. Kızın işlediğine Brooks emindir. Olayın genetik temelli olduğunu düşünür.

Bana kalırsa film aceleci denebilecek bir senaryoyla, çok derin ve gizemli işlenebilecek olan çift kişiliklilik temasını biraz harcamışsa da bütün olarak baktığımızda enteresan bir seri katil filmidir. Filmde Marshall isimli ikinci karakter çok daha gizemli işlenebilir, seyirci çok daha çarpıcı sürprizlerle yerinden sarsılabilirdi. Buna rağmen IMDb puanı 7.4/10 olan bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum..


Mr. Brooks (2007) Fragman



Mr. Brooks , Bay Brooks
(Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...