En Son Yayınlananlar:

4 Temmuz 2013 Perşembe

Beyza'nın Kadınları

Yönetmen Mustafa Altıoklar
Beyza'nın Kadınları 
IMDb: 6.1/10 
Yıl: 2006 
Ülke: Türkiye
 Yönetmen: Mustafa Altıoklar
Senaryo:
Nuket Bıçakçı, Ebru Hacıoğlu
Oyuncular:
Demet Evgar (Beyza),Tamer Karadağlı (Fatih)
Tür: Korku, Gerilim, Suç, Polisiye


 Seri Katiller ve Sinemadaki Yansımaları [bknz.] isimli kapsamlı incelememizin içinde var olan bazı film tanıtımlarını ayrıca yayınlıyoruz. İncelemenin içinde sadece tanıtılar ve esinlenilen seri katil profilleri varken, burada filmi izleme şansınız da olacak..

İstanbul’un çeşitli semtlerinde bulunan kesik bacaklar halk arasında panik yaratmaya başlarken komiser Fatih olayı çözmekle görevlendirilir. Bu dava boyunca ortağı, Amerika’da eğitim almış bir seri katil uzmanı psikiyatr olan Doruk’tur.


Seri katil profillerini çözmedeki başarısına rağmen Doruk yanıbaşındaki sorunun farkında bile değildir. Karısı Beyza bilinç kayıplarıyla başetmeye çalışmakta ve kayıp zamanlarının izini sürmektedir.



Komiser ve psikiyatr seri katil bulmacası içine her gün daha fazla gömülürken, Beyza da nasıl olduğunu anlamasa da kurbanlarla arasında tuhaf bir ilişki farkeder.


Beyza'nın Kadınları Seri Katiller ve Sinemadaki Yansımaları [bknz.] isimli kapsamlı incelememizin içinde var olan yegane Türk filmi olması açısından bizim için önemlidir..
iyi seyirler. :)

FRAGMAN


Beyza'nın Kadınları
(Tek Parça Full Hd izle)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...