En Son Yayınlananlar:

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Drinking Buddies

Alkolikler / Akşamdan Kalmalar
Orijinal ismi: Drinking Buddies
Tür: 
Dram, Komedi, Romantik
Yıl: 2013
Ülke: ABD
Yönetmen: Joe Swanberg
Senaryo: Joe Swanberg
Oyuncular: 
Anna Kendrick , Olivia Wilde , Ron Livingston , Jake M. Johnson , Michael T. Black
IMDb: 6.2 / 10


Sizlere tam anlamıyla bir senaryosu olmayan ve verilen direktiflerle doğaçlama olarak çekilen "Drinking Buddies / Alkolikler" ya da daha berbat isimlendirilmiş şekliyle "Akşamdan Kalmalar" filmini tanıtmaya çalışacağım. 

Açıkçası film alkol temalı olduğu için ilgimi çekti. İsminden dolayı, saçma bir komedi filmi izleyeceğimi düşünerek başladığım film, daha başından yanıldığımı kanıtladı.


Luke ve Kate Chicago'da bir mekanda beraber çalışmaktadırlar. Kendi birasını üreten bu pubta hem bolca içip, hem de çok yakın arkadaş olan ikilinin beraber olması için tek engel ikisinin de başkalarıyla ilişkisi olmasıdır! 

Luke'un altı yıllık sevgilisi artık kendisinden evlenme teklifi beklerken, Kate'in de bir müzik prodüktörü ile dengede tutmaya çalıştığı bir ilişkisi vardır. 


Bu iki çift bir hafta sonu beraber bir orman evine tatile giderler ve daha da çok bira ilişkilerin akışını değiştirecektir. Hem bunda yanlış ne olabilir ki? 

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Joe Swanberg üstlenirken, başrolleri Olivia Wilde ve Jake Johnson paylaşıyor.


Quentin Tarantino'nun kişisel "2013'ün en iyi filmleri" listesine kattığı filmi çok fazla şey beklemeden izlediğiniz taktirde hayal kırıklığına uğramayacağınızı düşünüyorum.


Düzenleme: overuyuz
Yazı ve Alıntılar: beyazperde.com, ekşisözlük


FRAGMAN


Drinking Buddies, Alkolikler / Akşamdan Kalmalar
(Türkçe Altyazılı Tek Parça Full izle)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...